Utleie

Leie av lokaler fra Odderøyas Venner - Et tilbud utenom det vanlige!


Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Odderøya men vi samtidig også gjøre oppmerksom på at de aktuelle lokaler ligger i skjærgårdsparken på Odderøya så vi ber våre gjester om å ta hensyn til dette.


Har du en spesiell anledning du ønsker å markere så har vi lokalene til deg.

Forsøk oss på Vaktmannsboligen (Kafeen Søndre batteri), Østre Brakke eller Lavvoen på Søndre Strandbatteri.


Flere og flere finner frem til oss enten på Kafeen eller Østre Brakke i forbindelse med møter, konfirmasjoner, brylluper, fødselsdager eller bare for å komme sammen i et hyggelig lag.

Begge steder har en spesiell atmosfære og er godt egnet til selskaper hvor man ønsker en mer uformell tone.


Hvordan bestille?

Send en email til odderoyasvenner@gmail.com , (oppgi mobilnr, email, dato og lokale)

eller fyll ut et skjema.

Henvendelser vedr. leie som blir sendt inn i en helg vil først bli besvart på første virkedag.


Nederst på denne siden finner du en kalender som viser ledige dager. OBS: Kan ikke brukes til bestilling.Østre brakke

Østre brakke egner seg godt til møter, konfirmasjoner, brylluper, fødselsdager eller bare for å komme sammen i et hyggelig lag.

Det er kapasitet på opp til 50 personer, har fullt funksjonelt kjøkken og dekketøy til selskapet. Her kan du kjøre til døren med det du trenger til festen din.

Leieprisen er kr 3.250. Prisen inkluderer vask av lokalene men det er en forutsetning at de som leier rydder efter seg og gjør lokalene klare til rengjøring før vi kommer.

Vaktmesterboligen (Kafeen Søndre batteri)

Vaktmannsboligen på Søndre Batterihar kapasitet til ca 25 til 30 personer men har begrenset kjøkkenkapasitet. Her må man i hovedsak regne med å benyttet seg av engangs service og bestikk. På den annen side så har Søndre Batteri en beliggenhet som man ikke finner make til i hele vår by.

Det er ikke mulig å kjøre helt ut til kafeen. Derfor er man avhengig av å transportere det man skal fortære fra maskinstasjonen og ut til kafeen. Dette har imidlertid ikke vært noen hindring for de mange fornøide gjester vi har hatt der ute.

Leieprisen er kr xxxx. Prisen inkluderer vask av lokalene men det er en forutsetning at de som leier rydder efter seg og gjør lokalene klare til rengjøring før vi kommer.

Lavo (Søndre Strandbatteri) 

Et røffere lokale!!

Kapasitet på ca. 30 tøffe gjester.

Prisen er normalt 1.750 NOK for å leie denne men vi er åpen for å diskutere prisen dersom dere ikke er så mange som ønsker å leie.

Normalt inkluderer prisen også at vi sørger for at dere har ved å fyre med. 

Vi skal bygge ny permanent Lavo.Når ny Lavo vil bli tilgjengelig for leie er ikke fastsatt, byggingen vil starte i løpet av 2023.

Kommer................